Hoofdpagina / Portugal / Vakantiehuizen / Met Wellness

 

  

In het Serra da Estrela gebergte Midden Portugal vakantiehuizen /boutique hotel (Oliveira do Hospital, Centraal Portugal)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Website: www.quintadageia.com
Telefoon: 00351238670010
 


In midden Portugal, op de flanken van de Serra da Estrela, hebben wij, Frenkel de Greeuw en Fir Tiebout, een uit de 17 eeuw stammende Quinta, met behoud van het authentieke karakter, geheel verbouwd tot een comfortabel boutique hotel met 15 kamers en 4 vakantiewoningen. Een groot zwembad met kinderbad, jacuzzi en de daarbij behorende tuinen zorgen voor een ontspannen sfeer.

Het hotel beschikt over een lounge met een grote granieten haard en naast wi-fi staat daar ook een computer met internet verbinding, een vergaderzaal, een bar en het restaurant João Brandão. U kunt zowel binnen, als op de gedeeltelijk overdekte patio eten.

Het hotel is smaakvol ingericht met veel antiek. Alle kamers hebben een eigen badkamer, satelliet t.v., telefoon en centrale verwarming. Het hotel is gesitueerd in het historische centrum van Aldeia das Dez, een authentiek portugees bergdorp met veel trappen en steegjes. Steden zoals Viseu en Coimbra zijn een uur rijden, evenals een 18 holes golfbaan, terwijl het strand een halfuurtje verder is.

Kom uzelf overtuigen en u zult terug kunnen kijken op een onvergetelijk verblijf.

Terug naar de Hoofdpagina

Deze accommodatie werd reeds 232915 maal bekeken.


Meer foto's en informatie over beschikbaarheid via invul formulier.: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sécurité: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Met Wellness

 
Titel
Dinsdag 27 September 2011
In het Serra da Estrela gebergte Midden Portugal vakantiehuizen /boutique hotel (Oliveira do Hospital, Centraal Portugal) In het Serra da Estrela gebergte Midden Portugal vakantiehuizen /boutique hotel In midden Portugal, op de flanken van de Serra da Estrela, hebben wij, Frenkel de Greeuw en Fir Tiebout, een uit de 17 eeuw stammende Quinta, met behoud van het authentieke karakter, geheel verbouwd tot een comfortabel boutique hotel met 15 kamers en 4 va...